facebook tracking

Digital Transformation

Affärsområde

Inom vårt affärsområde Digital Transformation arbetar vi med att framtidssäkra företag och organisationer. Vår styrka är vår kompetens inom digitalisering, från ax till limpa.  

Vi leder transformationen. Vi effektiviserar och automatiserar processer. Vi integrerar befintliga system och utvecklar nya kundunika lösningar. Vi möjliggör ett datadrivet arbetssätt och skapar värde. Vi har alltid kundens helhetsaffär i fokus.  

Du kommer att ingå i ett team med engagerade och erfarna konsulter som tillsammans jobbar för att hjälpa våra kunder att utveckla sina affärer och lösa de utmaningar de står inför. Vi leder digitaliseringsresan från idé till genomförande och förändring. Vi jobbar med en blandning av tekniker, mestadels på Microsofts plattform, och utvecklar allt ifrån hela verksamhetssystem till kundunika speciallösningar i till exempel AR.   

Här råder en härlig stämning där idéer och framåtanda uppmuntras och det finns stora möjligheter till personlig utveckling!  

Scrolla ned så ser du vilka lediga tjänster som finns. Hittar du inte någon ledig tjänst som passar dig? Tryck på knappen ”connect” så kontaktar vi dig när drömjobbet blir ledigt!

Din nya kollega Johan vill säga några ord till dig

Om du börjar jobba hos oss kommer du inte bara få världens bästa jobb, du kommer också få vänner för livet! / Johan affärs- och verksamhetsutvecklare på Nethouse

Connect

Fabriksgatan 47
702 23 Örebro Vägbeskrivning info.orb@nethouse.se +46 (0)770-17 40 00 Se sida

Borlänge

Borganäsvägen 44
784 33 Borlänge Vägbeskrivning info.ble@nethouse.se +46 (0)770-17 40 00 Se sida

Karlskoga

Gammelbackavägen 4B
691 51 Karlskoga Vägbeskrivning info.orb@nethouse.se +46 (0)770-17 40 00 Se sida

Linköping

Platensgatan 10B
582 20 Linköping Vägbeskrivning info.lpi@nethouse.se +46 (0)770-17 40 00 Se sida

Jobbar du redan på Nethouse ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor